След скандалния си развод с Анджелина Джоли, Брад Пит много

...
След скандалния си развод с Анджелина Джоли, Брад Пит много
Коментари Харесай

Брад Пит най-после обвързан

След скандалния си бракоразвод с Анджелина Джоли, Брад Пит доста време въобще не показваше персоналния си живот - дали тъй като нямаше време за подобен или тъй като не искаше това да бъде мотив да е надалеч от децата си. 

Но пък в последно време слуховете към Брад Пит са толкоз напористо чести, че към този момент е съвсем несъмнено. Брад и доста по-младата Инес де Рамон. Двойката е постоянно забелязвана на разнообразни места, излизат на срещи, радват се на компанията си. Последно са видени дружно на концерт на Боно.

Можем да прибавим малко обстоятелства към Инес, тя стана на 30 години през декември, преди няколко дни, тъкмо когато Брад навърши 59 години. Освен това Инес в била по отношение на Пол Уесли, прочут от лентата Дневниците на вампира

Инес и Брад са щастливи да са дружно, двамата са общителни персони и доста обичат да се забавляват. От както Брад се разведе името му е спрягано с разнообразни красиви дами, само че тези истории по този начин и не бяха доказани или развити толкоз, че папараци или медии да задълбаят в персоналните истории на Пит, в този момент обаче е друго. Явно връзките на Брад и младата Инес могат да се окажат съществени, мина задоволително време от брака му с Анджелина. 

 

                                                 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР