След скандалните публични обвинения между Диана Димитрова и Вергов, след

...
След скандалните публични обвинения между Диана Димитрова и Вергов, след
Коментари Харесай

Скандали и насилие в поредното популярно семейство

След скандалните обществени обвинявания сред Диана Димитрова и Вергов, откакто се изписаха и споделиха доста неща и разнообразни известни имена упрекнаха ту единия, ту другия, в този момент се задава следващата обществена кавга.

Този път мотив за мнения са връзките сред дългогодишните съпрузи Андреа и Васил Драганови, двамата са познати, той е актьор, най-вече с комични облици, а тя измежду имената на публицистите, работела и за национална телевизия.

Имат дълги години брак, общо две деца, огромната им щерка е съвсем на 18 г, а по-малкото дете, момче Давид е на 7-8 години, когато се разделят. А по-късно стартират яростна борба за наставнически права и фамилно имущество.

Положението ескалира, когато преди дни в предаване по Българска национална телевизия, където половинката му е работела, Васил Драганов упрекна майката на децата си, че не желае да се грижи за тях и че чака дете е комшия, който имал кебапчийница.

След това в обществените мрежи, Андреа си разреши да отговори на обидите му като показа, че през годините е имало физически и душевен прояви на принуждение и тормоз от страна на мъжа й, в името на фамилните им връзки е премълчавала, само че през днешния ден е подготвена да приказва и да показа, също така споделя, че децата в този момент са задоволително огромни и знаят същинските случки. Андреа даже разяснява по какъв начин към година децата са й били отказвани да ги взема под разнообразни предтексти. 

Зад миловидното изражение на тези двама някогашни съпрузи се оказва, стоят доста грозни истини. А единствено до преди няколко години даваха изявленията и се харесваха толкоз доста, дали това че Андреа е още млада, когато го среща и бързо се женят или битовизмите или скритите им лица, само че един съразмерен брак стана призрачен сън.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР