След скандала с обявата за горещи услуги в нета, Габи

...
След скандала с обявата за горещи услуги в нета, Габи
Коментари Харесай

Не била ескорт ли: Какво прави Габи от "Ергенът" чисто г@ла и р@зчекната на тези СНИМКИ!

След абсурда с обявата за горещи услуги в нета, Габи от " Ергенът " съобщи, че това на тези фотоси не била тя и в никакъв случай не е работила като конвой. Е, да речем, че това е правилно и пловдивчанката, която феновете дефинираха като модифицирано неразбирателство не е получавала пари за ласките си...

Въпросът обаче е за какво тогава се е снимала чистак г@ла и освен това, ами и искрено р@зчепатена?! Това на тези фотоси, които виждаме, сигурно е тя. И сигурно е без облекла. Позира, само че за кого или защо, чудят се консуматори в нета.



Дали Габриела е изпращала въпросните пошли снимки на някогашни гаджета, не е ясно, само че в случай че е по този начин, то значи въпросните нямат никакво почитание към нея, щом са ги създали обществено притежание. Не е изключено и сама да си ги е пуснала, с цел да провокира интерес. Знаем, че неприятен пиар няма, а и " славата " й ще трае не повече от пет дни след формата, добре е да се възползва.



Друг е въпросът, че феновете още повече се отвратиха от нея след тези вулгарни фрагменти, на някои от които тя е още с естествените си форми и визия, преди корекциите.

" Личи си, че и тогава не е била плоска, за какво се е направила като крава - вимето й е до пъпа. Ама то като си плосък в мозъка, по този начин е. Горката, сено на две магарета няма да може да раздели ", разясняват я зевзеци.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР