След скандала с NOVA: Ето какво работи Милен Цветков Мария

...
След скандала с NOVA: Ето какво работи Милен Цветков Мария
Коментари Харесай

Край с Рачков: Мария Игнатова си намери нов СНИМКА

След абсурда с NOVA: Ето какво работи Милен Цветков

Мария Игнатова е съмнително близка с прочут столичен коафьор, видя „ Ретро “. Бившата половинка на Димитър Рачков изкарва съвсем всеки ден в компанията на топкоафьора Николай, с който се познавала от много години.

След като комикът я изоставил, Мария потърсила разтуха при близкия си другар. При който към този момент тичала освен с цел да й прави прически, а и с цел да я разведрява.

 Резултат с изображение за Мария Игнатова се утешава в прегръдките на фризьора Николай!

Въпросният чудесно се познавал и с артиста освен около Игнатова, а и поради работата си с компаниите на Джуди и Маги Халваджиян. Дори сега Николай продължава да се грижи за визиите на Хилда Казасян за лайфовете на „ Като две капки вода “ всеки понеделник.

Двамата с Мария пък не стопират да пускат радостни фотоси дружно. На които съкрушената до неотдавна русокоска още веднъж театралничи с усмивка на разположение.

Под фотосите нейни приятелки се надпреварват да разясняват с издайнически подмятания, наричайки ги „ гаджета “.

Дали в реалност са такива, или Игнатова просто се пробва да нервира някогашния си, за момента тя отхвърля да разяснява. Но раздялата й с Рачков този път била дефинитивна, а той не си губел времето и траял по пътя си.

Освен че има открита задявка с адашката на някогашната си – певицата Мария Илиева, която даже си разреши да целуне по устата по време на ефир, комикът води и деен обществен живот.

Той непрестанно обикаля нощните заведения и горещите всемирски събития в столицата, където около него кръжат рояци от атрактивни мадами.

Името му, откогато още веднъж влезе в редиците на ергените, непрестанно е спрягано с изкусителни дами.

За последно се заприказва, че е имал краткотрайна спекулация с плеймейтка, а след това е забил и секси диджейка, която се грижела за музикалното оформление на неговото авторско зрелище – Забраненото шоу на Рачков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР