След скандала с изтеклите в мрежата голи снимки на известната

...
След скандала с изтеклите в мрежата голи снимки на известната
Коментари Харесай

Бизнесдама разкри колко плащат богаташи за една нощ със скандалната руска балерина Анастасия Волочкова

След абсурда с изтеклите в мрежата голи фотоси на известната съветска балерина Анастасия Волочкова, в този момент тя е упрекната, че е взела пари от мъже за конвой.
Бизнесдамата Олга Лейбман твърди, че вечер хубавицата заработва по 15 хиляди $. Тя даже споделя, че я е срещнал с някои от клиентите й, предават съветски медии. "Аз се движа в избран кръг от хора.

Осем мои познати са били с нея. Тези мъже са ми другари и не мога да кажа имената им, само че това си я поръчват за конвой ", сподели Лейбман пред NTV. Бизнесдамата акцентира, че не приказва за секс твърди, че под "нощ с Волочкова " има поради просто конвой.

"С фразата "ескорт услуги " желая да кажа, че това е фешън наклонност, която обезпечава придружителки за богати хора. Момичета, които да водят на спектакъл, ресторант или даже на лов на риба. Те просто си купуват хубав конвой ", акцентира Олга Лейбман.

По-рано Анастасия Волочкова съобщи, че ще отбрани достойнството и достолепието си както е належащо, откакто нейни скандални фотоси се появиха в интернет. Сега тя е подала молба до следствените органи да ревизират изказванията на въпросната бизнесдама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР