След скандал и преследванеХюсеин ще лежи 14 години в затвора,

...
След скандал и преследванеХюсеин ще лежи 14 години в затвора,
Коментари Харесай

Увеличиха двойно присъда за умишлена катастрофа

След скандал и гонене
Хюсеин ще лежи 14 години в пандиза, а не 7, дадени му на първа инстанция

Конфликтът бил поради момиче

Апелативният съд в Бургас усили двойно присъдата на Хюсеин Хюсменов, предизвикал гибелта на 19-годишен юноша след гонене с коли в сливенското село Крушаре. Така 28-годишният мъж ще лежи в пандиза 14 година, а не седем, както бе определил на първа инстанция Окръжният съд в Сливен.

Трагичният случай стана на 21 ноември 2021 година на път в сливенското село Крушаре. До него се стигна, откакто в нощно заведение зародил спор за момиче сред подсъдимия и жертвата Петър Досев, който след това е прераснал в спор в обществените мрежи и спогодба да се видят на идващия ден, с цел да си уредят сметките. По време на срещата спорът е ескалирал. Студентът Петър бил с татко си и двама се качили в колата им “Опел Астра ” и си тръгнали. Хюсеин обаче ги последвал с мерцедеса си. По време на гонката той два пъти блъснал съзнателно колата на бащата и сина. При втория конфликт колата на Петър се отклонила и се забила в дърво. 19-годишният юноша умрял, а 43-годишният му татко бил ранен.

“Трагедията в фамилията е голяма - единствено две седмици преди съдбовната злополука, от тежко заболяване умря майката на Петър ”, споделиха близки на починалия юноша.

С присъдата на Апелативния съд в Бургас е наложена възбрана на Хюсеин да ръководи МПС вечно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР