След силния старт на пилотния епизод на Гласът на България"

...
След силния старт на пилотния епизод на Гласът на България"
Коментари Харесай

Предложение за брак в Гласът на България

След мощния старт на пилотния епизод на " Гласът на България " на 18 февруари, който беше гледан от приблизително над 1 200 000 фенове, в неделя шоуто още веднъж ще срещне почитателите си с нови изключителни гении, трогателни и положителни персонални истории и ще провокира лавина от страсти и пристрастености измежду треньори и аудитория. Борбата за продобиване на гении сред четиримата треньори продължава с цялостна мощ, като тази неделя Поли и Камелия ще покажат какво е женска взаимност и по какъв начин нежната половина от журито позволява разногласията си с финес. 

На сцената на " Гласът на България " ще се появят няколко опитни и уверени в гения и качествата си актьори. Сред тях е известен български артист, който се изявява освен в театъра, само че и в международното кино, където снима паралелно до звезди от ранга на Келан Лъц и Джейсън Стейтъм. Мъжът, който с гласа и усмивката си закова на стола Камелия, ще блесне на сцената на шоуто с осъществяване на класиката на Сам Кук " A change is gonna come. "

Симона Загорва, един финалистите в сезон 4, ще се появи още веднъж в шоуто, като този път тя ще поддържа най-хубавата си другарка в бекстейджа. Талантливата певица ще преживее още веднъж страстите от шоуто и ще стиска палци треньорите да се извърнат на осъществяването на най-близката й другарка, която дълго е убеждавала да се яви на сцената на предаването.
Младо момиче с мъчно детство ще покаже по какъв начин оцелява и лекува контузиите си със силата на музиката и с историята си ще потвърди, че фантазиите побеждават страховете. 

И до момента в който за някои от участниците най-силните страсти ще бъдат на сцената, други ще запомнят присъединяване си в " Гласът на България " с най-силното възприятие - любовта. Пред очите на цяла България един влюбен мъж ще се престраши да падне на колене и да изиска ръката на обичаната си, откакто тя признава възприятията си към него с осъществяване на песента на Силвия Кацарова " Обещай ми обич ". Дали ще одобри предлагането за брак и ще продължи ли напред след кастингите на мрачно, ще стане ясно в неделя, 25 февруари от 20.00 часа по bTV.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР