След сигнал, получен в полицията, е задържан 58-годишен за убийството

...
След сигнал, получен в полицията, е задържан 58-годишен за убийството
Коментари Харесай

Запознанство в интернет завърши с жестоко убийство

След сигнал, получен в полицията, е арестуван 58-годишен за убийството на дамата, с която живеел, оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията. Той е прочут на органите на реда.

Директорът на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна Даниел Пашов съобщи, че в началото не е имало постъпили сигнали за упражняваното домашно принуждение. В хода на следствието обаче станало ясно, че такива е имало.

Работата по доказване и документиране на двете тежки закононарушения продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Заместник-главният прокурор на България Иван Гешев и ръководителят на Апелативната прокуратура във Варна изрекоха своята признателност за бързата работа и професионализма на чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Мъжът и дамата са живели в къща в " Аспарухово " на фамилни начала, оповестява bТV. Нанесли са се тук преди по-малко от 2 месеца.

57-годишният Атанас и 51-годишната Йорданка се срещнали в обществена мрежа, а дружбата им прераснала в общуване. След спречкване на 9 август вечерта мъжът с юмруци пребил дамата до гибел.

За осъщественото закононарушение има подадени два сигнала, заяви комисар Пашов. По думите му единият е от дъщерята на арестувания. Другият - от погребалната организация, извикана да се погрижи за тленните остатъци на дамата.

Съседите не са чували разправии сред двамата, само че споделят, че постоянно употребявали алкохол.

Обвинението регистрира, че убийството е осъществено в изискванията на домашно принуждение, за което Наказателният кодекс към този момент планува затвор от 15 до 20 години или до живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР