След шумния публичен скандал между Мис България 2023 Елизабет Кравец

...
След шумния публичен скандал между Мис България 2023 Елизабет Кравец
Коментари Харесай

Собственичката на Мис България Ирина Папазов излезе с позиция по повод скандала около короната

След шумния обществен скандал сред Мис България 2023 Елизабет Кравец и притежателя на марката Гаел Бонел Санчез короната на хубавицата от българско-украински генезис бе отнета. Тя към този момент краси главата на нейната подгласничка в състезанието - родената в Шумен Илияна Борисова. По думите на хора от стилния бизнес 18-годишната носителка на купата била по-красива от разжалваната титулярка. Шампионката от Варна Елизабет Кравец стана първа измежду равни на най-престижния БГ конкурс за хубост предходната година, който ще бъде запомнен и с това, че се организира за сефте във филмовите студия в столичния квартал Бояна.

На грандиозното шоу Борисова бе още по-развълнувана от Кравец и можа единствено да промълви: " Емоцията е прелестна! ". Нейната съгражданка Александра Кръстева - победителка в " Мис България 2022 ", разяснява: " Изключително съм щастлива, че Илияна Борисова почтено показа нашия град и за поредна година Мис Шумен е в топ 3! ". " Ние имаме цялостно доверие в нейната дарба да съставлява нашата организация с прелест, достолепие и в сходство с нашите полезности ", написаха уредниците на състезанието. За новата миска има извънредно нищожни общодостъпни данни. Тя е заличила страницата си във фейсбук, а в инстаграм се мъдрят единствено някои нейни снимки, нямащи никакво отношение към " Мис България ".

В формалната биография на Илияна се споделя, че тя е ученичка в ППМГ " Нанчо Паопович " в Шумен и желае да следва логика на психиката. Висока е 170 см и тренира лека атлетика. Нейната идея е да останат младежите тук, в България. Смята, че визията на идеалния мъж са в действителност качествата, които има. С коронясването на ученичката от Шумен за най-красива българка короната още веднъж се връща в града, защото през 2021 година шуменката Сара Младенова бе определена за Мис България. До лишаване купата на Мис България 2023 се стигна след заявката на притежателя на марката и уредник на състезанието Гаел Бонел Санчез, написа България Днес.

В него се сочи, че решението да бъде освободена Елизабет от короната на Мис България е поради нейни действия, които били " в прорез с полезностите на организацията ".

" Съвестта ми е чиста! ", отговори на обвиняванията към този момент някогашната миска. Тя се зарече да се срещне със Санчез в съда, защото в контракта не се предвиждало уговорка отнемане от купата. Разбра се още, че френският предприемач дължи на някогашната Мис България 3000 евро за изпълнен ангажимент, а пък той на собствен ред щял да предяви към Кравец иск за към 20 000 евро. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР