След шест месеца обикаляне около Земята, екипажът на SpaceX Crew-7

...
След шест месеца обикаляне около Земята, екипажът на SpaceX Crew-7
Коментари Харесай

NASA`s SpaceX Dragon: Гледайте НА ЖИВО как екипажът се завръща на Земята от Международната космическа станция

След шест месеца циркулиране към Земята, екипажът на SpaceX Crew-7 на НАСА, изстрелян към Международната галактическа станция (МКС) от Ракетата на SpaceX ще се върне на Земята в понеделник.

Съобщава се, че четирима лица от разнообразни страни са събирали „ проучвания, чувствителни към времето “, които ще донесат назад на Земята. Остава неразбираемо какво тъкмо е проучването.

Според НАСА " люкът се затвори " сред галактическия транспортен съд Dragon на SpaceX и МКС тъкмо в 9:15 сутринта EDT в понеделник след церемонията по промяна на командването в неделя. Корабът би трябвало да се откачи от станцията в 11:20 ч. в понеделник и да се спусне покрай брега на Флорида към 5:05 ч. сутринта във вторник.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Гениална урна за галактическа совалка разрешава на астронавтите на НАСА да гласоподават в Super Изборна конкуренция в Съединени американски щати във вторник

Планира се цялото тестване да бъде излъчено от платформите на НАСА, в това число НАСА+, телевизия на НАСА и приложението на НАСА. Излъчванията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР