След шест десетилетия рокендрол, Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони

...
След шест десетилетия рокендрол, Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони
Коментари Харесай

The Rolling Stones казват, че правенето на музика не е по-различно от това, което е било преди десетилетия: „Ние просто го оставихме да се разтърси“

След шест десетилетия рокендрол, Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд са в това още веднъж. Дългоочакваният нов албум на The Rolling Stones, " Hackney Diamonds ", излиза този петък. Това е първият албум на групата, откогато дългогодишният барабанист Чарли Уотс умря през 2021 година

„ Hackney Diamonds “ също бележи първия албум на Stones с истински песни от 18 години.

When the Rolling Stones завършиха турнето си предходната година, Джагър насочи предизвикателство към сътрудниците си от групата – да дефинират краен период за запис на албум: „ И по този начин, споделих на Кийт, „ Нека се опитаме да създадем това. И ние влизаме в това, отиваме тук и приключихме до Свети Валентин.' "

Сладки звуци от парадайса.' " Така че аз просто не се пробвах да напиша ария. Просто свирех на пиано за наслаждение. И тогава внезапно, вие написахте „ Sweet Sounds of Heaven “! "

Лейди Гага се причисли към Джагър на вокала за новата ария.

„ Това е доста удовлетворяващо нещо. Това е едно от обичаните ми неща, които върша, " сподели Джагър. " За да напишеш ария, ти би трябвало единствено твоето записващо устройство и имаш потребност, нали знаеш, от твоя глас. И за 10 минути можете да създадете нещо, което не е съществувало преди и може би в никакъв случай не би трябвало да съществува! Но от време на време си заслужават, разбирате ли? "

Джагър и Ричардс са един от най-успешните екипи за писане на песни на всички времена, с такива класики като " Start Me Up ", " (I Can't Get No) Satisfaction “, „ Gimme Shelter “, „ Honky Tonk Women “ и „ You Can’t Always Get What You Want “. Групата е продала повече от 250 милиона записа.

Но назад през През 1962 година те стартират като блус група, която свири единствено кавъри, като „ Time Is On My Side. “ „ Никога не съм се считал за създател на песни “, сподели Ричардс, „ до момента в който някой не извика: „ Имаме потребност от ария и някой би трябвало да го измисли. И по този начин, с Мик отидохме в кухнята и започнахме да се научим по какъв начин да пишем песни за Rolling Stones. "

Във видеото към новата им ария, " Angry ", ретро Стоунс от всеки епоха оживяват още веднъж посредством анимация и изкуствен интелект. „ Това, което ми хареса в него, е, че не трябваше да вършим нищо “, сподели Джагър.

„ Знаеш ли, когато всички ни няма, към момента ще има AI ", отговори Джагър. „ Така че няма да можете да се отървете от нас. "

Друга супергрупа, ABBA, макар че към този момент не са дружно, към момента извършва холограмни концерти. На въпрос дали обмислят холограмния маршрут, Джагър сподели: „ Определено сме мислили за това и бяхме помолени да го създадем. Това ще се случи, сигурен съм. "

Но Джагър (на 80 години), Ричардс (скоро ще навърши 80) и Ууд (76) наподобява не обмислят личната си смъртност..... нито обмислят наследството си.

" Знам, че други хора могат да мислят за това ", сподели Ричардс. " Сигурен съм, че ще има няколко разнообразни версии! "

След шест десетилетия те приказват за ново турне следващата година.Групата, споделя Ричардс, е по-голяма от всички тях: „ Защото в прочут смисъл Ролинг Стоунс не престават да събират Мик, мен и Рони. Има нещо в това, на което в действителност се удивлявам в цялата група, разбирате ли? "

" Това успяхте да го преодолеете? "

" Да, да. Беше тежко пътешестване тук и там! ", засмя се той.

Прочетете повече от диалога на Антъни Мейсън с The Rolling Stones.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР