След серията инциденти в столицата, в Министерството на вътрешните работи

...
След серията инциденти в столицата, в Министерството на вътрешните работи
Коментари Харесай

Ресторантьори искат спешни мерки заради побоя в центъра на София

След серията произшествия в столицата, в Министерството на вътрешните работи ще се организира среща сред министър Калин Стоянов и столични организации на заведенията, поискана от сектора с гледище за незабавни ограничения. Очаква се в срещата да взе участие и столичният кмет Васил Терзиев. Това заяви в Българска национална телевизия " Денят стартира " Атанас Димитров- ръководител на Регионалната конструкция на хотелиерската и ресторантската асоциация в София. Той беше безапелационен, че настояванията им не са политически.

Става въпрос за всеобщите сбивания на столичния бул. " Витоша " - надлежно на 6 против 7 март и на 8 март. По тези случаи към този момент има и арестувани като е открито, че не става въпрос за напрежение на расова основа. За нападението на бул. " Витоша " в сряда против четвъртък са задържани двама непознати жители, които не са мигранти, а спорът е от персонален темперамент, уточни Атанас Димитров.

При втория случай от петък - с нападнати студенти от Англия е арестуван 16-годишен български жител, който е прочут на полицията за обири и грабежи. От Министерство на вътрешните работи още в събота ускориха полицейското наличие в най-уязвимите региони на града. След усилване на инспекциите, единствено за денонощие са арестувани над 100 души, само че множеството от тях по-късно са освободени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР