След серия скандали, в които се замесваше името на полицая

...
След серия скандали, в които се замесваше името на полицая
Коментари Харесай

Ново изстъпление на полицая от Сандански К. Попов, арестуваха го ! Скандали, тормоз над 2-те си деца, пиянски изцепки, заплахи, досъдебно производство и поредната дисциплинарна проверка..

След серия кавги, в които се замесваше името на служителя на реда от ръководството в Сандански Костадин Попов, през вчерашния ден още веднъж името му изплува в сигнал за домашно принуждение, тормоз и закани над личните му деца, разгулен изцепки и кавги в прочут хотел в гоцеделчевско. След случилото се служителят на реда е задържан и е в следствения арест на Благоевград.Жалба за гнет върху двете му деца на 16 и 9 години е подала брачната половинка му, с която са разведени.,научи първо Struma.com.

Преди няколко дни Попов изискал от някогашната си да му разреши да заведе децата на отмора. Дотук няма нищо неприятно. Отпътували за гоцеделчевско, където Попов бил заел място за отмора в прочут комплекс.

Бащинската му обич обаче траяла малко и ден по-късно, пийнал и нападателен, той почнал да наскърбява и ругае децата, да им не разрешава да се обаждат на майка им. Усещайки, че нещо се случва някогашната брачна половинка отпътувала за мястото, където е Попов с децата, с цел да ревизира дали са добре и за какво не се обжаждат.

Заварила Попов пийнал, който вдигнал невиждана врява, че е пристигнала. Притеснил с държанието си освен почиващите, само че и личния състав, притежателя на комплекса, децата си и някогашната си жена. След случилото се брачната половинка му е подала тъжба в полицията, сигнали за държанието на клиента са пуснали и от комплекса, където бил на отмора. Полицаят е задържан поради закани към фамилията си.

По този случай против Попов е формирано досъдебно произвеждане за издевателството над децата и държанието му в комплекса.Сезирана е и прокуратурата. Срещу него стартира и незабавна дисциплинарна инспекция.

Поредната против служителя на реда.

Припомняме, че Попов бе обект на дисциплинарна инспекция поради обир на молдовски жител в село Лешница. Преди време, в нетрезво положение, той влезнал в спречкване с компанията на молдовския жител Иван Туркан, Скарали се, и тъй като, служителят на реда се държал непочтено, Туркан извадил мобилния си телефон, с цел да го снима. Ядосан, Попов, който се държал като главатар в родното си село, издърпал мобилния телефон от ръката на Туркан и избягал.

Незабавно е подаден сигнал в полицията в Сандански. Няколко полицейски екипа обкръжили дома на сътрудника си, с цел да го озаптят. Попов траял да се държи нападателно, очевидно мощно обиден.

Пак в нетрезво положение, Попов влезе и в екшън с белгийско семейство , с което се сби и преби. Скандалътстанал поради кучетата на фамилията, които лаели по Попов. Разярен Попов почнал да хвърля камъни по кучетата, стопаните излезли и станал багра. С железна тръба служителят на реда разрушил главата на дамата в фамилията.

Случаят доближи посолството на Белгия у нас, след тъжба на потърпевшите чужденци, само че неразбираемо по какъв начин се потули.

Последва случай, в който още веднъж Попов се би със комшия в село Елешница , а по време на пандемията от Ковид още веднъж наруши разпоредбите, като бе в центъра на ваучър, когато бе безусловно неразрешено да се вършат всеобщи сбирки в заведения. По всички тези осъществявания на ченгето сякаш имаше формирани дисциплинарни инспекции, само че не се случи нищо . Ако и в този момент изстъпленията му бъдат покрити, ще питаме Министерство на вътрешните работи министъра какво се случва в ръководството в Сандански и такива ли са чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград, които би трябвало да са пазители на реда, здравето и живота на хората.
П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР