След серия пластични операции и смяна на името бившата актриса

...
След серия пластични операции и смяна на името бившата актриса
Коментари Харесай

Путинистката Елен Колева бяга в Русия

След серия пластични интервенции и промяна на името някогашната актриса Елена Калевска, която познаваме като Елен Колева, претърпя цялостна житейска трансформация. Е, не напълно цялостна, тъй като никой хирургически нож не може да извади от душата й поклонението пред Владимир Путин, който любовницата на Сашо Майонезата и Калин Терзийски назовава " популярен пълководец ".

Докато всеобщо огромните интернационалните компании, хората на изкуството и културата бягат от режима на Владимирович, зеленооката монтанчанка се е насочила в противоположната посока. Звездата от " Шивачки ", която в този момент се изживява като врач с галактическа сила, счита да емигрира в Русия.

Калевска/Колева имала оферта за работа при своя гуру - шарлатанката Ксения Бондар, която таксува по 3300 рубли за сеанс в московския си кабинет. Вярно, заради срутва на съветската валута тази привидно солидна сума сега се равнява на към 56 лв., обаче лечителката се надява на взрив в практиката си, защото по време на рецесия хората всеобщо се обръщат към баячки, врачки и братовчедки на Джуна.



Ето с какви изявления радва почитателите си Елен в последно време

В интерес на истината Елена в никакъв случай не е крила афинитета си към Москва и надалеч преди началото на путиновата " интервенция " в Украйна. Майка на актрисата Ина до 5-годишната си възраст живее в Русия, в гр. Вологда, откъдето е баба й Тамара, тя е - чиста рускиня.

Интересно какво мисли за желанията на Калевска настоящият й другар - ексцентричният английски артист Дъг Рао. Тъй като някогашната звезда в последно време твърди, че мъжете в живота й единствено са я дърпали обратно досега, надали ще се тормози да потърси щастието си надалеч от него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР