След серия от три поредни равенства в efbet Лига Локомотив

...
След серия от три поредни равенства в efbet Лига Локомотив
Коментари Харесай

Георги Каракашев: Мечтая да играя в Европа с Локомотив Пловдив

След серия от три следващи равенства в efbet Лига Локомотив Пловдив посреща Септември с концепцията да се върне на победния път. Борбата за място в първата шестица е жестока, а „ смърфовете “ към този момент нямат право на неточности против тимовете, намиращи се в долната половина на класирането.

В лагера на пловдивчани положително усещане през този сезон прави Георги Каракашев. 24-годишният полузащитник стана съществена част от състава на Александър Томаш, а ролята му при изравнителния гол в дербито с Ботев Пловдив го прави и измежду един от любимците на почитателите на Локомотив.

Според самия Каракашев „ свърфовете “ са пределно стимулирани да продължат серията си без загуба, само че да вземат и трите точки против Септември.

„ Психически с тези тимове, които са в долната шестица е по-трудно да се играе, тъй като се затварят, само че мисля, че Септември не са подобен тим и ще се получи добър дуел “, съобщи той пред DIEMA SPORT за предаването „ Преди кръга “.

Каракашев още е под страст след изравнителния гол против Ботев, като упованията са този миг да дори още повече убеденост в представянето на полузащитника.

„ Емоцията не мога да я кажа, би трябвало да се усети. Надявам се да има повече такива моменти с тима, в които да оказвам помощ на момчетата, на Локомотив и ще се опитам в мача със Септември отново да вкарам гол. Тръпката като влезеш на терена, почитатели освиркват, доста по-различно е. Много съм щастлив, че помогнах на тима. Преди да вляза в мача си споделих да вляза и да отбележа гол, с цел да оказа помощ на тима. За гола – просто удар и топката влезе “.

Каракашев желае да остави диря в Локомотив Пловдив и разкри своята фантазия, която желае да реализира на „ Лаута “.

„ Мечтая да се класирам за Европа с Локомотив Пловдив. Там е много по-различно. Аз съм млад и ще съм признателен да играя в Европа. Искам да кажа на нашите почитатели да дойдат да ни поддържат за мача в петък и ние ще се опитаме да ги зарадваме “, сподели още халфът.

Септември пък продължава с редуването на мощни и слаби представяния в efbet Лига. Столичани изгубиха тежко последния си мач от Черно море, само че преди този момент взеха значими точки от мачовете с Ботев Пловдив и Берое. Воденият от Светослав Петров отбор към момента има късмет да попадне в четворката, която няма да се бори за мястото си в елита, само че, с цел да се случи това са нужни още положителни представяния на терена.

Локомотив не съумя да победи вкъщи Ботев Враца и Берое, които също са в долната половина на класирането. И двата отбора нямат право на неточност, което прави мачът в Пловдив изцяло непредвидим.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР