След серия от срещи с премиера, министъра на финансите и

...
След серия от срещи с премиера, министъра на финансите и
Коментари Харесай

Включват язовир „Луда Яна“ с 18 млн. лв. в бюджета за 2024 година

След серия от срещи с премиера, министъра на финансите и министъра на районното развиване и благоустройството, постигнахме включване на плана за язовир „ Луда Яна “ с към 18 милиона лв. в плана на закон за държавния бюджет за 2024. Това регистрира след първите дни на ръководството си новият кмет на Панагюрище Желязко Гагов.

Той заяви още, че е извършено общо заседание на общините Панагюрище и Стрелча и е контрактувано построяването на втора клетка в Регионалното хранилище за боклуци и рекултивация на първата.

Освен това новоизбраният градоначалник счита да направи действия за отварянето на детската градина в село Левски. Засега с кметицата на селото са създали оглед на пространствата, в които може да се провежда активността с малчуганите.

С треньорите и родителите на децата от Спортен клуб „ Каменград “ е извършена първа среща с специалисти за абстрактен план за ново спортно оборудване – общински плувен басейн, в който децата на общината да упражняват, планувани са и стъпките за реализация на плана.

Реализирана е и първата сесия на плана „ Кажи на кмета “ с над 30 сигнала, по които към този момент се работи. Идеята е в едноименната група във Facebook от време на време да се пускат нарочни изявления, под които в мнения жители да споделят проблеми и да се търсят решения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР