След серия от раздели и трусове в брака Радина Червенова

...
След серия от раздели и трусове в брака Радина Червенова
Коментари Харесай

Радина Червенова строи палат край София?

След серия от раздели и земетресения в брака Радина Червенова и Коко Каменаров още веднъж са щастливи дружно. Легендарната говорителка е дала прошка забежката на брачна половинка си със сестрата на Герана Паси – Михаела, и двамата даже към този момент кроят проекти да си построят нов общ дом. Те са избрали имот, който се намира на 30 километра от София.

Представяли си къщата в битов жанр с доста огромна зелена морава. Тепърва обаче трябвало да се изготви план при проектант и да стартира ходенето по тъгите с търсене на читава строителна компания. Напоследък много звезди от родния ефир избират да напущат рамките на огромния град и да заживеят на село. Последният образец е Гала, която си купи луксозен имот на брега на язовир " Искър “ и с мъжа ѝ Стефан предходната година се нанесоха в палата си за над 1 милион лв.. Къщата е сглобяема, само че е направена като алпийска вила напълно от дърво и има необикновен двор, през който даже минава река. Преди месец водещата на " На кафе “ купила и прилежащия имот, с цел да разшири имението си.

Възможно е Коко и Радина да ѝ станат скоро комшии, само че към този момент не желали да издават точната локация на бъдещия им дом, където ще карат старините си. Те към този момент са свободни от задължения към децата си, тъй като в последните две години всичките им наследници се ожениха. Първа бе общата им дъщеря Анастасия, след това синът на Червенова от първия ѝ брак – Валди, а най-после и София, дъщерята на Коко от миналата му връзка. Първородната дъщеря на говорителката – Десислава, от дълго време е женена с дете и живее в Швейцария, написа " Ретро ".

В момента тв двойката също населява първокласно жилище в столицата. Любовното им гнездо е като слязло от корицата на интериорно списание. То впечатлява освен с квадратурата си, а и с дизайнерските мебели и положителния усет на притежателите.

Домът на някогашния началник на Българска национална телевизия и журналистката е решен в тъмните кафеникави тонове, а обзавеждането му е въодушевено от известния измежду звездите винтидж жанр. Запознати издават, че някои от старинните им мебели били събирани от целия свят и минавали за антики с изключително висока ценова стойност. Онова, което им липсвало, било да имат двор. През лятото те наваксват във вилата си в Синеморец, само че желали целогодишно да се радват на повече пространство, зеленина, чист въздух и природа.

Към момента и двамата са се отдали на дейна отмора. След като Каменаров бе освободен от поста общоприет шеф на Българска национална телевизия поради това, че бе заловен да кара в нетрезво положение, не е споделял какви са професионалните му занимания и дали изобщо има такива. Червенова пък бе пенсионирана предходната година. Любимката на феновете бе скандално свалена от ефир броени дни преди началото на новия тв сезон от утринното предаване на Би Ти Ви " Преди обед “. До последно някогашната говорителка на Българска национална телевизия си мислела, че наесен още веднъж ще бъде на екран. Продуцентът на предаването Георги Тошев през лятото също твърдеше, че Радина непременно ще остане в екипа. Какво е наложило отстраняването ѝ, по този начин и не стана ясно. Говореше се, че ще ѝ бъде предоставено ефирно време за лично предаване, само че и това не се случи. Тв звездата останала извънредно разочарована и тежко претърпяла свалянето си от ефир, въпреки да е в пенсионна възраст от към този момент 2 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР