След сериозна почивка в рамките на 2 години, актрисата Мартина

...
След сериозна почивка в рамките на 2 години, актрисата Мартина
Коментари Харесай

Марта Вачкова имала голям здравословен проблем

След сериозна отмора в границите на 2 години, актрисата Мартина Вачкова се завръща с телевизионна изява в " Преди обед “ по bTV. И употребява момента да признае нещо в действителност съкровено за себе си.

Преди да си даде толкоз дълга отмора от задължения и работа, актрисата стартира да усеща пренасищане у зрителската публика и публиката. Тя взема решение да употребява времето си, с цел да се възвърне здравословно.

Налага се Марта Вачкова да си направи интервенция за дискова херния. В края на фотосите на последния сериал, в който взе участие, всички сътрудници я съжаляват, тъй като тя една помръдва единия си крайник.

Актрисата сбъдва и друго свое предпочитание.

" От дете бленувам за чисто бяла коса ", призна тя. Майка й няма нито един бял косъм в продължение на доста години, само че пък Марта завижда на баба си, че има бяла коса. По време на двугодишата пауза, тя оставя косата си да израсне и към този момент има бяла коса.

Вачкова си спомня в елементи и по какъв начин се е чувствала, когато е писала книгата за татко си Григор Вачков, която приготвят взаимно със Силвия Вачкова, брачна половинка на огромния артист.

" Пратеник на мъжки време. Спомени за Григор Вачков ", по този начин се споделя книгата, отдадена на Григор Вачков и към този момент се показва в разнообразни грасове

" Толкова мощна и топла. Понякога даже виках " пусни ме ", напомня си към днешна дата какви са били прегръдките й с родителя й. Тях обаче, Марта Вачкова дефинира по този начин:  " Носи ми чувство за сигурност ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР