След седмица за размисъл днес и последните депутати в списъка

...
След седмица за размисъл днес и последните депутати в списъка
Коментари Харесай

И последните депутати в списъка на Цацаров се отказаха от имунитетите си

След седмица за размисъл през днешния ден и последните депутати в листата на основния прокурор Сотир Цацаров се отхвърлиха от имунитетите си.

Лидерът на „ Воля” Веселин Марешки разгласи, че с сътрудника си Кръстина Таскова към този момент са подали заявки да се откажат непринудено от депутатските си имунитети.

„ Воля” обаче изненадващо се отхвърли и от концепцията си да бойкотира кворума, в случай че вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов не подадат оставки.
Прокуратурата изиска имунитетите на шестима депутати (ОБЗОР) Някои от тях към този момент се отхвърлиха непринудено от депутатската си отбрана
Марешки изясни, че напускането на Народното събрание и неявяването на работа е абдикация от отговорност и няма " да изпълни джоба на българите ". Знаем, че е доста по-лесно за нас да сме отвън Народното събрание и да трупаме някакви краткотрайни дивиденти, обмисляхме и този вид, разяснява Марешки.

" Решихме, че не е в наш жанр да се крием по коридорите и да бягаме от отговорност. " Воля " не е била и в никакъв случай няма да бъде политически рекетьор ", акцентира той.

Ще работим в залата, тъй като сме наясно, че в най-отговорния миг, когато би трябвало да се одобри бюджетът на страната, в който има някои положителни страни - увеличение на приходи, повече пари за опазване на здравето, ние не можем да абдикираме от нашата отговорност и всички наши симпатизанти настоятелно ни поучават да вършим това - да работим в интерес на българския народ, добави водачът на “Воля”.

И Движение за права и свободи се причислиха към повторните претенции за оставка на Симеонов. От придвижването разясниха рецензиите във вчерашния отчет на Европейска комисия.
Евродокладът за България: Трябват още резултати, медийният пейзаж се утежнява (ВИДЕО) Три от шестте следени от Брюксел области са "затворени "
„ Ако ръководещите не бяха бавили закона, който ние внесохме с сътрудника Пеевски, Хамид Хамид и Велислава Кръстева, и в случай че беше признат преди няколко месеца, той щеше да бъде отразен в отчета и безусловно сме уверени, че нямаше да има тези рецензии най-малко по повод прозрачността на медийната среда ", сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

И Движение за права и свободи, и Българска социалистическа партия през днешния ден оповестиха, че поддържат, само че не провеждат митингите от последните дни. След среща с КНСБ социалистите оповестиха, че внасят предложение за отпадане на налога за старите коли. Синдикатите оповестиха, че това е най-хубавият бюджет, предлаган от Кабинет на Борисов досега.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР