След седмица е много вероятно шеф Андре Токев да излезе

...
След седмица е много вероятно шеф Андре Токев да излезе
Коментари Харесай

Пускат шеф Токев от затвора идната седмица?


След седмица е доста евентуално началник Андре Токев да излезе на независимост. Другата сряда Темида ще прегледа молбата на готвача за предварително освобождение. Това разбра от източници в Софийския градски съд, където ще се гледа делото за свободата на топготвача.

Шансът магистратите да одобрят настояването на Токев е извънредно огромен, защото Андре към този момент е излежал над половината от присъдата си, която е 10 месеца. Готвачът в никакъв случай не е създавал проблеми в зандана и се вихри в кухнята към този момент от няколко месеца.

Да не приказваме, че Софийският градски съд е залят с молби от сътрудници, чиновници и фенове на шефа, в които те упорстват магистратите да освободят Андре.

" Токев е по-полезен на открито, в обществото, в сравнение с зад решетките ", написа в множеството от писмата, изпратени до правната институция, разбра " България Днес " от свои източници в съда.

Колегите на Токев, които вземат участие на " Съмър Фест ", изпратиха молби готвачът да бъде освободен предварително, тъй като би трябвало да им удари едно рамо на фестивала, а един от заведенията за хранене му е получил и публична покана.

Според източника на съда присъстващите на фестивала може и да съумеят да опитат от вкуснотийките на Андре, тъй като шансът Токев да бъде пуснат е огромен. Това не стана в края на предишния месец, както се настояваше в молбите до магистратите, тъй като съдията, който би трябвало да гледа делото, бе в отпуск. Сега той към този момент е на линия и е насрочил съвещание за другата седмица.

Топготвачът бе сгащен на 31 октомври след сигнали на жители за пикап по джанти, който криволичи по Околовръстното шосе на София. Още с приближаването до белия джип униформените виждат, че три от гумите на колата са спукани, а едната даже липсва. Из медиите се появиха фрагменти, които демонстрират по какъв начин Токев кара близо километър единствено по джанти, а най-после едната се възпламенява.

Кулинарят съумя да подписа съглашение с Районната прокуратура и получи седем месеца затвор, санкция от 450 лв. и книжката му бе отнета за година и половина. Към това наказване бе добавена и предходната условна присъда на готвача от три месеца затвор, която също би трябвало да бъде изтърпяна дейно.

Ако всичко мине безпрепятствено идната сряда, Токев може да е на независимост преди края на месеца, защото има 14-дневен период за обжалване и готвачът може да бъде пуснат чак откакто изтече. Това, несъмнено, е ако прокуратура е несъгласна с решението на съда и реши да апелира.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР