След седми опит Столичния общински съвет отново не успя да

...
След седми опит Столичния общински съвет отново не успя да
Коментари Харесай

7-ми провал, не избраха и човека на Лена за шеф на СОбС! Терзиев: Давам ви още един час за бял дим

След седми опит Столичния общински съвет още веднъж не съумя да си избере ръководител. По време на съвещанието от ПП-ДБ и „ Спаси София “ предложиха посоченият за непосредствен до Лена Бориславова, Цветомир Петров за шефското място в СОС.
От Българска социалистическа партия обявиха, че не се отхвърлят от своята кандидатура в лицето на Диана Тонова, а от Има Такъв Народ предложиха още веднъж Пламен Даналиов.
При първото гласоподаване Петров съумя да събере едвам 23 гласа, против 9 да Тонова. Това наложи второ гласоподаване, което още веднъж не съумя да излъчи ръководител. При втория опит Цветомир Петров събра единствено 26 гласа.
Кметът Васил Терзиев пък се обърна към общинските съветници, че желае в границите на идващия час да потърсят кой да е пътят, с цел да надскочат предизвикването. „ Вече е време да забележим този бял пушек, за който всички приказват “, разгласи Терзиев. По думите му през днешния ден е имало градивни диалози, само че това не се видяло в резултатите.
Карлос Контрера предложи още през днешния ден да се проведат тези диалози и да се върнат назад в 13:30 и да продължат работа по следващ избор за ръководител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР