След седем успешни години Ролф-Юрген Заерле напуска поста на главен

...
След седем успешни години Ролф-Юрген Заерле напуска поста на главен
Коментари Харесай

Промени в мениджмънта на Силвър Стар

След седем сполучливи години Ролф-Юрген Заерле напуща поста на основен изпълнителен шеф в Силвър Стар на 31 декември 2023 година Той спомага основаването на компанията през 2017-та и от този момент е отпред й. Избран е да управлява бизнеса поради дългогодишния си интернационален опит в автомобилната промишленост в продължение на три десетилетия и на няколко континента. Г-н Заерле има основен принос за развиването на дилърската мрежа и налагането на марката Mercedes-Benz в България.

" Истински горделив съм с резултатите, които успяхме да реализираме в последните 7 години. Благодарение на екипа от експерти, който изградихме, Силвър Стар се трансформира в най- динамичния авто дистрибутор на пазара. Заедно успяхме да върнем доверието на клиентите на Mercedes-Benz и постигнахме двуцифрен растеж на продажбите. Утвърдихме се като постоянна компания, виновен шеф и сигурен сътрудник. Щастлив съм, че бях част от трансформацията на автомобилния бранш и с екипа написахме нова страница в историята на марката в България ", споделя Ролф-Юрген Заерле.

" Изключително признателни сме и горди от напъните и силата, които господин Заерле вложи в основаването и развиването на компанията. Неговата безрезервност от ден едно способства за високите ни резултати. Под негово управление реализирахме голям брой сполучливи и новаторски планове, които са пример за пазара в Европа. Най-големият от тях несъмнено бе построяването на новия ни съвременен мултифункционален продажбено-сервизен комплекс в София, който открихме през тази година. От името на целия екип на Силвър Стар му желаем триумф в бъдещите персонални инициативи ", съобщи ръководителят на съвета на шефовете на Силвър Стар Стивън Уитакър. Той добави, че от началото на 2024-та компанията ще се управлява от ръководещ съвет отпред с Негован Йосифович като изпълнителен шеф. Д-р Йоаким Шмид, потвърдил се експерт с над 40-годишен опит в централните структури на Даймлер, ще продължи да поучава компанията като зам.-председател на съвета на шефовете.
 Снимка 646680
Ролф-Юрген Заерле

Негован Йосифович е част от екипа на Силвър Стар от 2017 година. Той оглавява отделите по следпродажбено обслужване на равнище вносител и за цялата дилърска мрежа на компанията в България. Има над 25 години опит в автомобилната промишленост, 23 от които в структурите на

Mercedes-Benz на няколко пазара в Европа, Близкия Изток и Африка. Отговарял е за използването на стандартите на немския производител и развиването на услугите в областта на сервизирането и поддръжката на леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР