След седем поредни загуби в Евролигата, снощи Олимпиакос счупи каръка,

...
След седем поредни загуби в Евролигата, снощи Олимпиакос счупи каръка,
Коментари Харесай

Везенков знае как да печели, дори да влезе на мача с фрапе в ръка

След седем следващи загуби в Евролигата, нощес Олимпиакос счупи каръка, побеждавайки с 94:79 Цървена звезда в 28-ия кръг на най-комерсиалния баскетболен шампионат. Българският национал в състава на гръцкия гранд Александър Везенков, който се трансформира в водач на своя отбор, още веднъж блестеше с фантастичната си игра и справедливо беше избран за най-полезен състезател на мача. 204-сантиметровото крило завърши срещата със 17 точки, 5 битки,3 асистенции и 2 откраднати топки и незабавно прикова вниманието върху себе си.

Гръцките медии, които през последните няколко дни не стопираха да сипят рецензии по адрес на Олимпиакос, не останаха безразлични към представянето на Везенков и го обсипаха с похвали. Въпреки това те не регистрираха успеха на отбора от Пирея като величествен триумф.
Вижте тази обява в Instagram.

„ Всеки коментар на удивление в действителност би бил позорен. Говорим за Олимпиакос и тези, които тичат да ръкопляскат, не знаят кой е този тим! Не съм писал доста в тази публикация, тъй като няма причина. Скучно и досадно е да казваш и пишеш едни и същи неща.

Така че в този миг ще поясня, че Саша Везенков е страховит, състезател на Олимпиакос! Знам какво си казвате. Какво ме прихвана в този момент? Той блестеше в предходните мачове, а за какво аз пиша това довечера след общоприет мач? Разбирам ви. Но спортът е красиво и мистериозно нещо. И той има свои специфични правила. Естествено е Везенков да даде всичко от себе си, когато тимът „ гори “. И да се „ бие” и да бъде най-стабилният състезател. Но внимание: Той губи мачове и се връща. Със същия вкус, същата пристрастеност, същата ориентировка към общото богатство!

Това са играчите, които заслужават да бъдат в страховит тим. Да играят до края, както са почнали. Дори в този момент в безразличните, безполезни игри. В изпитни мачове. Защото, даже Везенков да се отпусне и да влезе в мача с фрапе в ръка, по време на рецесия той няма проблем, тъй като знае по какъв начин да завоюва. Той си свърши работата и против Цървена звезда и продължи да усъвършенства личната си игра и да укрепва тима.”, пишат гръцките медии.
Вижте тази обява в Instagram.

Олимпиакос заема 13-о място в класирането с 12 победи и 16 загуби.

В идващия кръг на 12 март (петък) гръцкият гранд приема Зенит Санкт Петербург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР