След сблъсък на Околовръстното край Нови ИскърМъж издъхна с ампутирани

...
След сблъсък на Околовръстното край Нови ИскърМъж издъхна с ампутирани
Коментари Харесай

Катастрофирала кола се оказа с фалшиви номера

След конфликт на Околовръстното край Нови Искър
Мъж издъхна с ампутирани и крайници

Автомобил “Фолксваген Шаран”, блъснал друга кола от същата марка, се оказа откраднат и с подправени номера. Това стана ясно през днешния ден, ден след злополуката от 7 май на Околовръстното шосе покрай Нови Искър.

Както заяви “Труд”, ударът бил породен от 28-годишният водач на “Шаран”-а Ивайло И., който се забил с висока скорост в задната част на другия фолксваген. И двамата водачи били откарани в болница. При незабавна интервенция в ИСУЛ се наложило хирурзи да извадят далака на Ивайло И. При инспекция било открито, че номерата на “Шаран”-а са от “Опел Астра”, а Ивайло И. е с крими досие за обири.

Също на 7 май млад мъж издъхна в болница, откакто двата му крайници били натрошени от мантинела и ампутирани.

Катастрофата стана през нощта в село Търнава, където “Мерцедес 500” се забил в защитните перила на мост. Пострадал най-тежко 28-годишният пасажер на предната седалка до водача. Водачът е отказал да бъде тестван с дрегер, само че по-късно му били взети кръв и урина, които ще бъдат изследвани за алкохол и опиати.

149 души са убити при произшествия от началото на годината до 7 май. Жертвите са с 40 повече по отношение на същия интервал на 2021 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР