След създаването на парламента може би един от първите законопроекти

...
След създаването на парламента може би един от първите законопроекти
Коментари Харесай

Керемедчиев: Един от първите законопроекти ще бъде за увеличаване на военната помощ за Украйна

" След основаването на Народното събрание може би един от първите законопроекти ще бъде за увеличение на военната помощ на България към Украйна. "

Това съобщи някогашният заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

" Видя се, че след изборите 2/3 от партиите, които влизат в Народното събрание, в действителност поддържат такава политика. Хитрината ще бъде кой пръв ще внесе този законопроект и по този метод да се опита да сътвори евроатлантическо болшинство. Този законопроект ще вкара Народното събрание още от първия ден в курс на конфликт с президента Радев и служебния кабинет, който прави всичко допустимо да не изпраща оръжие. Конфронтацията сред парламент и президент ще бъде още в първите решения и гласувания, които ще имат народните представители. Със сигурност това ще бъде доста сериозен конфликт. Другият конфликт ще бъде за бюджета, който ще бъде импортиран от служебния кабинет ", посочи Керемедчиев.

Бившият заместник-министър на външните работи разяснява и ареста на Доналд Тръмп:

" Тръмп нито е задържан, нито ще бъде арестуван, нито ще забележим негови фотоси с табелка като нарушител. В момента има повдигнати обвинявания против него. Той пледира почтен "

По думите му въпросът към този момент играе доста добър позитивен спешен пиар за някогашния президент на Съединени американски щати:

" След повдигането на обвиняванията неговият рейтинг се подвигна неимуверно високо - той към този момент е 54%, а събраните суми за президентската акция скочиха със 7 млн. $ ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР