След съобщението на Иран късно в понеделник, че е нанесъл

...
След съобщението на Иран късно в понеделник, че е нанесъл
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ осъжда атаките на Иран в Ербил

След известието на Иран късно в понеделник, че е нанесъл удари против " шпионски щаб и събиране на антиирански терористични групи ", американският щат Департаментът разгласява изказване, осъждащо офанзивите на Иран.

" Съединените щати остро осъждат офанзивите на Иран в Ербил през днешния ден и изричат съболезнования на фамилиите на убитите. Ние се противопоставяме на безразсъдните ракетни удари на Иран, които подкопават стабилността на Ирак ", Матю Милър, сподели в изказване представителят на Държавния департамент.

Милър добави, че Съединени американски щати поддържат напъните на държавното управление на Ирак и районното държавно управление на Кюрдистан да отговори на стремежите на иракския народ.

Всичко това идва единствено дни откакто Държавният департамент съобщи, че Администрацията на Байдън „ ще подсигурява по един или различен метод, че Иран в никакъв случай няма да се снабди с нуклеарно оръжие. “

Последните отчети настояват, че Съединени американски щати са покрай договорка с Иран, която ще освободи жителите на СА...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР