След събитията през ноември 2023 г. американски съдия даде зелена

...
След събитията през ноември 2023 г. американски съдия даде зелена
Коментари Харесай

Съдът официално прие споразумението с Binance за $4.3 милиарда

След събитията през ноември 2023 година американски арбитър даде зелена светлина на съглашението на Binance да заплати голяма санкция от $4.3 милиарда, което е една от най-големите наказания в правната история на Съединени американски щати след дълготрайно следствие.

Значителното съглашение за признание на виновност, което притегли вниманието предходната година, включва признанието на Binance за присъединяване в пране на пари и нарушение на глобите. Освен това Министерството на правораздаването на Съединени американски щати разкри, че някогашният основен изпълнителен шеф Чанпен Джао е признал федералните обвинявания, което докара до неговата оставка.

Binance, изтъкнат състезател в областта на цифровите активи, понесе удар по репутацията си към края на 2023 година, изправен пред голям брой федерални обвинявания. Вследствие на това борсата се съгласи на съглашение на стойност $4.3 милиарда, а дългогодишният ѝ водач се отдръпна.

Последната актуализация удостоверява решението, като американският арбитър утвърди съглашението на Binance, което докара до рекордната санкция за милиарди – една от най-големите в американската правна история.

По време на чуването американският областен арбитър Ричард Джоунс означи: “Това в действителност е случай, в който етиката на компанията е била компрометирана от алчността ”, както оповестява Bloomberg. Одобрението пристигна в петък по време на правосъдното съвещание, извършено в Сиатъл.

Освен това признаването на присъединяване на Binance във федерални нарушавания беше част от взаимните старания, в които участваха разнообразни американски държавни организации, в това число Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) и Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) на Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР