След събитията на се случиха неща, чиято цел беше да

...
След събитията на се случиха неща, чиято цел беше да
Коментари Харесай

Психолог за 2-ри септември: Две деца се обясняват на родител защо и как са се скарали

След събитията на се случиха неща, чиято цел беше да се резервира моралния образ и на двете страни – от една страна властта уточни моралните протестиращи, а въпреки това моралните протестиращи се пробваха да се разграничат от аморалните. Това разяснява психологътпред BTV, който е част от Евро-атлантическия център за сигурност.
„ В този смисъл нещата замязяха на това по какъв начин две деца, които са се сбили и са се скарали, се пробват да обяснят на своя родител какво се случило. По-важното е пред кого се изясняват “, означи Йорданов.
 Протестиращи се събират пред градския съд в София Протестиращи се събират пред градския съд в София
В 9 часа се чака протестиращи да се съберат пред постройката на Софийския градски съд, където ще се гледат делата на арестуваните при раз...
По думите му това е онази огромна безмълвна част от хората, към които текат непрекъснати тълкования. Те съгласно психолога са носителите на моралния заем.
„ Много хора, които приказват в общественото пространство, не са били в ролята да удържат едно такова всеобщо събитие. Това че полицията е стояла и чакала преднамерено са пресилени изказвания и тълкования “, означи анализаторът във връзка дейностите на полицията.
Полицаите явно бяха инструктирани да понесат по-голяма експанзия, в сравнение с би трябвало, сподели Росен Йорданов.
„ Едно от нещата, в които Борисов постоянно се е чувствал удобно, е когато приказва с хората от позицията на своя престиж и рядко се съобразявал със своите съветник по обществено държание, само че в този момент за първи път ги слуша “, означи Росен Йорданов за държанието на премиера Бойко Борисов към протестиращите.
 И на нашия митинг - арест като този, при който умря Джордж Флойд И на нашия митинг - арест като този, при който умря Джордж Флойд
До конфликти и арести се стигна при митингите в центъра на София. Десетки хора бяха изведени от първия ред на митинга и отведени към п...
Това съгласно Росен Йорданов издава, че у него има паника и боязън, както и дезориентация, неустановеност и нерешителност.
В последна сметка разговорът е пресечен, уточни Йорданов.
„ Това, което сподели ръководителят на Движение за права и свободи в Народното събрание – и двамата вън, по някакъв метод се оформя като политическа вероятност “, уточни анализаторът в коментар и за дейностите на президента Румен Радев.
„ Ако нещата не престават по този метод, може да се стигне в действителност до доста съществени спорове. Това е в действителност безконтролно държание, това са държавни мъже, които към този момент не съблюдават даже и протокола, нещата са станали извънредно персонални “, сподели Росен Йорданов.
 Reuters: Хиляди на митинг в България, сълзотворен газ и арести Reuters: Хиляди на митинг в България, сълзотворен газ и арести
Хиляди българи се събраха пред Народното събрание в София в един от най-големите митинги до момента за два месеца демонстрации, призоваващи за ост...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР