След ролята си в Роди се звезда и успеха, който

...
След ролята си в Роди се звезда и успеха, който
Коментари Харесай

Анджелина Джоли срещу Лейди Гага, вижте какво се случва

След ролята си в " Роди се звезда " и триумфа, който пожъна с нея, нямаме подозрение, че Лейди Гага още веднъж ще изгрее на огромния екран . И дори май по-скоро, в сравнение с допускаме, написа начин на живот.бг.

Според източници в кино средите, представени от Mirror, изпълнителката е в директна конкуренция с Анджелина Джоли за ролята на Клеопатра . Sony Pictures се зае със задачата да сътвори римейк на кино лентата за египетската владетелка от 1963 година Тогава ролята бе поверена на Елизабет Тейлър, която прибра рекордния за времето си хонорар от един милион $.

 Снимка 400059

Източник: Фейсбук / Cleopatra

Разбира се, сега е прекомерно рано да приказваме за възнаграждения. Първо е време за кастинги. Да, колкото и необикновено да ни звучи, Анджелина и Гага ще преминат през прослушване , с цел да решат продуцентите коя от двете е най-подходяща за новата Клеопатра.

Така стигаме до два прецедента. Първо, измежду топ актьорите на Холивуд е необичайност да се вършат кастинги, а се действа най-вече с директна покана. Все отново, всички знаем що за актриса е Анджелина, нали?!

Второ, Лейди Гага направи единствено една огромна роля и към този момент е яростна конкуренция на Джоли , която има много дълга актьорска кариера. А в случай че вземе и че завоюва ролята, изпълнителката на Born This Way несъмнено ще има с какво да се гордее.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР