След риалити предаването Ергенът“ интересът около Виктор Стоянов определено се

...
След риалити предаването Ергенът“ интересът около Виктор Стоянов определено се
Коментари Харесай

Любов като от приказките: Мария Тарашманова показа романтичната си страна

След риалити предаването „ Ергенът “ ползата към Виктор Стоянов несъмнено се ускори – изключително от страна на дамите. Бившият фитнес инструктор показа в къщата, че неотдавна е завършил 6-7 годишна връзка с Христиана Парова и е приел поканата за присъединяване, с цел да открие още веднъж същинската обич.

Виж още: След раздялата: Тита хубавее и хубавее! Пак я упрекнаха, че прекалява с Photoshop-a

Е, даже след месеците с толкоз доста девойки той не усети своята сродна душа, само че малко по-късно се разбра, че има някакви връзки с блогърката Мария Тарашманова. Двамата публично не са оповестили на никое място връзката си, само че към този момент пускат видеа и общи фотоси без криеници.

Виж още: Цвети се оплака от Криско: Певецът не пипвал нищо у дома

Всички фенове на вълнуващото излъчена схванаха, че Виктор е сантиментална душа, само че очевидно е и търсил също толкоз сантиментална жена, която да застане до него. Е, русокоската се оказа тъкмо подобен човек. Наскоро видяхме, че общите им занимания са пътувания и каране на мотори. 

Виж още: Райски газ и алкохол: Дениз Хайрула, Габи и още девойки дишат рисковото вещество на инат на страната

В момента влюбените гълъбчета са на морето. Мария пусна кадър от плажа, изработен от Виктор, по какъв начин чете книга, а описанието гласи: „ И внезапно романсът стана действителност. “ Във видео, което тя е добавила в допълнение, се вижда по какъв начин рано заран по изгрев деца мятат камъни във водата. Сигурни сме, че и двамата са се умилили пред тази толкоз сантиментална панорама.

Изображение: https://www.instagram.com/ramblewitht/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР