След риалити предаването Един за друг“ Дени и Дани сложиха

...
След риалити предаването Един за друг“ Дени и Дани сложиха
Коментари Харесай

Любовта над всичко: Дени от „Един за друг“ каза край на злобата и завистта

След риалити предаването „ Един за различен “ Дени и Дани сложиха завършек на връзката си и продължиха напред. След връщането си от Америка Денислава стартира още по-активно да спортува и сега можем да се радваме на съвършените ѝ форми в обществените мрежи, където не стопира да демонстрира резултата от тренировките.

Виж още: Официално: Секси пианист става " Ергенът " 2, ето кой е световноизвестният Евгени Генчев

Преди броени дни риалити звездата качи свои фотоси от морето в персоналния си Instagram профил, а като изложение тя метафорично показа, че в днешно време хората се концентрират само в неприятната страна на близките и знаят единствено да съдят и да злобеят: „ Морето има от време на време добър темперамент, от време на време неприятен темперамент и е невероятно да се разбере за какво. В последна сметка виждаме единствено повърхността на водата. Но в случай че обичате морето, няма значение. Тогава приемаш и положителното, и неприятното... “ Явно и тя е срещнала към този момент хора, които са я предиздвикали да изгуби вярата си за един по-добър свят.

Виж още: Провокативна и секси: Гери-Никол не помни за бельото точно на рождения си ден

Не знаем дали фитнес маниачката се занимава с нещо друго настрана от инфлуенсърството, само че несъмнено огромна част от лятото тя прекара на морето с другарска компания.

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР