След решителната победа на парламентарните избори японският премиер Шиндзо Абе

...
След решителната победа на парламентарните избори японският премиер Шиндзо Абе
Коментари Харесай

КНДР и застаряващото население – приоритети на Япония

След решителната победа на парламентарните избори японският министър председател Шиндзо Абе даде обещание да изведе страната от двете национални рецесии : военната опасност от страна на КНДР и застаряващото и намаляващо население, осведоми АП.

Японските медии осведомиха, че Либералдемократическата партия на премиера Абе и дребен съдружен сътрудник, дружно са си обезпечили минимум 312 места в долната камара на Народното събрание. Общо тя има 465 места, а бариерата за болшинство от две трети е 310 места.

 Шиндзо Абе печели изборите в Япония
Шиндзо Абе печели изборите в Япония

Получават 312 места в долната камара

Абе съобщи на конференция, че е зает да отбрани просперитета и мира на японския народ при всяка опасност, в това число и отвличането на японски жители от КНДР.

Ще се стремя към решителна и мощна дипломация за справяне с ракетния и нуклеарен въпрос на КНДР, както и с отвличанията, а също по този начин ще окажа спомагателен напън, с цел да трансформират политиката си, даде обещание той.

Според него резултатът от вота демонстрира " мощна поддръжка ". Той благодари на хората, които са подкрепили непоклатимост и неговите държавни политики.

Шиндзо Абе също даде обещание приемане на огромен пакет от ограничения до края на годината за справяне с демографските провокации, в това число вложения в обучение, възстановяване на продуктивността и промяна в пенсионната система.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР