След решението на УЕФА ЦСКА се връща в автентичния си

...
След решението на УЕФА ЦСКА се връща в автентичния си
Коментари Харесай

ЦСКА отново бил най-привлекателният български клуб

След решението на УЕФА ЦСКА се връща в достоверния си тип и не може да има спекулации по тази тематика, съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков на конференция през днешния ден.

" Изключително сме щастливи от решението на УЕФА да участваме в европейските шампионати. Това се дължи на напъните на нашите притежатели Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, както и на юрист Първанов и неговият екип ", сподели Марков.

" ЦСКА още веднъж става най-привлекателният клуб за всички български футболисти, защото клубът е огромна марка в Европа. Само за два месеца станаха доста позитивни неща за развиването на ЦСКА - връщането на базите и в този момент решението на УЕФА. Всички хора, обичащи ЦСКА, чакат огромните мачове в Европа. Това е голямо обвързване да създадем боеспособен тим, който да пази марката ЦСКА. Гриша Ганчев е извънредно удовлетворен от решението на УЕФА ", разяснява Пламен Марков.

Директорът на " алените " добави, че дължимата сума за активите на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД ще бъде платена след окончателното решение на Апелативния съд по жалбите на кредиторите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР