След решението на съда областната управителка да се заеме със

...
След решението на съда областната управителка да се заеме със
Коментари Харесай

Мая Манолова: Властта да върне Паметника на Съветската армия

След решението на съда регионалната шефка да се заеме със залепването на фигурите на постамента, в случай че желае да съблюдава закона. Ако не желае, има текстове в закона, които ще я принуждават да го направи. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на " Изправи се. БГ " във връзка проблема с Паметника на Съветската войска и решението на Административния съд да спре демонтажа на монумента.
Всичко по тематиката: Демонтажът на Паметника на Съветската войска 87
Ще върнат паметника. Ако те не го създадат, идващото ръководство ще го направи. В обществото има задоволително нетърпимост към безобразията, които се правят от тази власт, съобщи Манолова.

Сезирахме съда, тъй като регионалният шеф си разреши да нареже паметника с флекс без всякакво законово съображение. Не е налице административен акт, въз основа на който да се правят варварските дейности във връзка с паметника. Решението за ориста на паметника трябваше да бъде взето от столичани посредством референдум, а не властта на сглобката, която се употребява с ниско доверие, да вземе такова решение. Да не приказваме, че регионалната шефка си разрешава да гази брутално закона в центъра на столицата, акцентира водачът на " Изправи се. БГ ".

Това е все една аз самоволно да нарежа оградата на съседа си. Такъв образец дава регионалната шефка. Да не приказваме, че по думите на самата регионална шефка паметникът коства 20 млн. лв.. Което значи, че става дума за длъжностно закононарушение в изключително огромни размери. Време е за оставка и наказателна отговорност на регионалната шефка, разяснява.

Няма документ, който да споделя на регионалната шефка – режи. Тя реже от политкоректност или защоот Денков ѝ е разпоредил. Независимо от всичко, България е правова страна, част от Европейския съюз, в която жителите и управническите органи би трябвало да съблюдават закона. Българската история би трябвало да бъде защитавана. Този монумент е в чест на воините, които избавиха Европа от кафявата чума. Това, че историята не ни харесва, не значи, че би трябвало да изрежем всички монументи. Тези хора, които ни ръководят, не са построили нищо, те могат единствено да разрушават. Надявам се, че на власт ще дойдат съответни хора, в това число леви, които ще спрат тези беззакония, сподели още Манолова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР