След решението на Конгрес за провеждане на референдум “за“ или

...
След решението на Конгрес за провеждане на референдум “за“ или
Коментари Харесай

Нешка Робева и Иван Гарелов в комитета на БСП за референдума срещу джендър идеологията в училищата

След решението на Конгрес за осъществяване на референдум “за “ или “против “ джендър идеологията в учебните заведения, Българска социалистическа партия стартира своята подготовка. Първата стъпка е основаването на предприемчив комитет, в който левицата към този момент е попълнила 9 знакови имена:
- Нешка Робева;- Светослав Иванов (бивш ректор на Националната спортна академия);- Проф. Радослав Гайдарски;- Милко Багдасаров (бивш народен представител от Българска социалистическа партия и  шеф на учебното заведение " Петко Рачев Славейков " в Кърджали);- Костадин Бояджиев (баща на 6 деца);- Ирена Анастасова (дългогодишен шеф на учебно заведение, зам.-председател на Българска социалистическа партия и някогашен ръководител на комисията по обучение в парламента);- Христо Христов (студент);- Иван Гранитски (писател);Съставът на комитета бе гласуван и признат от Националния съвет на Българска социалистическа партия, само че описът е отворен и социалистите чакат още хора да се причислят. Предстои и членовете на Изпълнителното бюро да формулират точните въпроси, които ще бъдат заложени на референдума.
Позицията на Българска социалистическа партия по отношение на джендър идеологията и срещу Истанбулската спогодба е поредна и отстоявана от социалистите през годините. В тази връзка левицата организира и срещи с цивилен организации, които пазят фамилията и децата. Те показаха цялостна поддръжка към самодейността на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР