След решаващата победа на Манчестър Юнайтед с 1:0 срещу Уест

...
След решаващата победа на Манчестър Юнайтед с 1:0 срещу Уест
Коментари Харесай

Еланга ще играе сериозна роля в Манчестър Юнайтед

След решаващата победа на Манчестър Юнайтед с 1:0 против Уест Хям в борбата им за топ 4, старши треньорът Ерик загар Хаг засипа с похвали за Еланга. Шведският национал беше една от трите промени за " алените дяволи " в неделя, защото нападателят желае да се завърне в първия тим.

" Той се оправя добре и е младо момче. Неговите бягания откъм гърба бяха положителни, той беше спокоен с топката, пресата му също беше ефикасна. Представянето му през днешния ден беше отлично.

Щастлив съм да работя с него. Той има огромен капацитет. Мисля, че може да има в действителност добра позиция в международния футбол. Винаги е положителен и мисля, че неговата бляскавост, позитивното му отношение и като работи настойчиво, той има качествата, тъй че в този момент би трябвало да работим върху това ", каза Ten Haг пред Viaplay Sweden.

Напоследък Еланга няма доста игрови минути. Неделният мач против Уест Хем беше първият му титуляр в лигата след успеха на Юнайтед с 1:0 над Лестър през септември. Въпреки това, последните мачове срещу Тотнъм и Челси, както и най-хубавата част от един час игра против чуковете, ще бъдат окуражаващи за шведа, защото Тен Хаг ще разчита на дълбочината на тима след зимното Световно състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР