След репортаж на Нова, върнаха детето на бившата „Мисис България”

...
След репортаж на Нова, върнаха детето на бившата „Мисис България”
Коментари Харесай

Миската с отвлечено дете крие скандално минало

След репортаж на Нова, върнаха детето на някогашната „ Мисис България” и играч по конна езда Екатерина Велчева. Както Hotnews.bg към този момент писа тя описа, че не може да види щерка си. По думите ѝ 4-годишното момиченце е отвлечено от татко си, с който Екатерина е разграничена от една година. Екатерина е някогашна брачна половинка на най-хубавия български авто водач Румен Дунев. Двамата се разведоха откакто Катя му кръшна с богаташа Жоро Шопа, настояват слуховете, които миската гневно отхвърля.

След раздялата си с Дунев Катя ражда щерка. Според слуховете татко на детето е точно Жоро Шопа, а поради Дунева той зарязва законната си половинка – Нина. Дунева твърди, че двамата в никакъв случай не са имали връзка. Румен Дунев преди години сви фамилно гнездо с новата си жена Ани. Катя и Румен извънредно мъчно разделиха благосъстоянието, което натрупаха, само че нямаха проблеми по въпроса за развъждането на сина им Енрико.

След развода Велчева сви фамилно гнездо с Александър Кръстев, само че и с него не й провървя и се разделиха. По думите ѝ 4-годишната й щерка е отвлечена от татко си, с който Екатерина е разграничена от една година. Преди години Екатерина имаше пререкания и с втората жена на първи си мъж Румен. Повод за свадите стана семейството Дунев, която Катя носеше и след развода, а новата му жена искаше единствено тя да се показва с семейството му. Двете дами се хванаха за косите и качваха жалки чатове във фейсбук, всяка права за себе си. В последна сметка Катя се отхвърли от Дунева и към този момент се показва като Велчева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР