След репортаж на bTV три министерства се активираха срещу нелегалните

...
След репортаж на bTV три министерства се активираха срещу нелегалните
Коментари Харесай

След репортаж на bTV: Министерства предлагат промени в законодателството

След репортаж на bTV три министерства се задействаха против незаконните продажби на божествен газ. Предложения за промени в закона ще има още идната седмица.

Забраната за продажба на божествен газ влезе в действие през август предходната година Проверките ни оттогава до през днешния ден демонстрират,  че това не стопира търговията.

Екипът ни влезе в столична дискотека и откри нарушавания

Екипът ни се натъкна на противозаконна продажба на божествен газ в столичен клуб през почивните дни. Балон със неразрешеното вещество се търгуваше против 6 лв.. От Столичната здравна инспекцията обобщиха - за последните 3 месеца и половина са осъществени 279 инспекции, само че санкционирани няма.

Глобите в съда постоянно падат, тъй като не може да се потвърди с каква цел е употребявано - здравна или в производството на храна, споделят здравни инспектори. 

Инцидентът е станал в клуба, в който беше извършена полицейската акция предишния уикенд

„ Създаваме работна група сред Министерство на здравеопазването, Министерство на вътрешните работи и Министерство на земеделието и ще разгледаме наредбата и може да чакаме промени през идната седмица “, изясни министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР