След ремонта на гръдната си обиколка в турска болница, Андреа

...
След ремонта на гръдната си обиколка в турска болница, Андреа
Коментари Харесай

Андреа изсмука дупарата

След ремонта на гръдната си обиколка в турска болница, Андреа несъмнено няма самообладание да я покаже на всички. От последните й изявления в обществената мрежа обаче прави усещане, че блондиката май е лягала под ножа и за вталяване на дупарата.

Липосукцията е трансформирала задните елементи на певицата в неузнаваеми, видя HotNews. В целия им искра ще можете да ги видите и в най-новия й интернационален план с Кости. Именно от снимачната площадка са фрагментите, които звездата качи в Инстаграм профила си преди часове.



Андреа предизвикателно върти дупето в пайетени гащи и очевидно е повече от щастлива за постигнатия резултат. Уви обаче резултатът не е след фитнес тренировки за стегнат гъз.



Андреа може и да не е най-хубавата певица, само че пък обича камерата, а позите й от време на време граничат с тези в розовите филми.



Феновете на певицата тръпнат в очакване на новия й видеоклип. Певицата не отава колежката й Емилия да направи повече планове с албанеца Кости. Още повече, че блондито беше първата, която прикотка в тима си балканския хитмейкър.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР