След рекордното постижение при старта на седмия сезон на Като

...
След рекордното постижение при старта на седмия сезон на Като
Коментари Харесай

Три премиери донесоха нов безапелационен успех за NOVA

След рекордното достижение при старта на седмия сезон на " Като две капки вода ", NOVA продължава да господства над конкуренцията с три министър председатели на истински продукции в праймтайма сред 20:00 и 23:00 часа.

Веднага след централната емисия Новини през вчерашния ден, първият епизод от седмия сезон на обичания български сериал " Откраднат живот: Любовта лекува “ завоюва интереса на дейните фенове (18-49 г.). Премиерната серия е предпочетена от близо една трета от същата публика и спрямо каузи на bTV по същото време реализира с 32% по-висок аудиторен дял.
 Откраднат живот NOVA
От новата МБАЛ " Св. Анастасия " в 21:00 феновете се придвижиха в Кухнята на пъкъла, където дружно с началник Виктор Ангелов посрещнаха новите участници във втория сезон на най-горещия кулинарен формат Hell’s Kitchen България . Активната публика (18-49 г.) избра NOVA, а преднината на малкия екран по отношение на bTV по същото време набъбна до 58%.
 Кухнята на пъкъла NOVA-->
В 22:00 часа феновете станаха очевидци на старта на втория сезон на " Женени от пръв взор “ . Предаването, определяно като революционен обществен и ефирен опит, дава късмет на три двойки да стартират връзката си ексцентрично - с брак вместо с първа среща, привличайки 29.4% от дейното население (18-49 г.) гледащо телевизия по това време. Спрямо наличието на bTV в същия часови период, предаването реализира с 25% по-висок дял.
 Женени от пръв взор NOVA
Тази пролет NOVA ще продължи да изненадва феновете си, предлагайки най-богата си и амбициозна стратегия досега. Още два български сериала и два риалити формата следва да започват в идващите дни. Първи епизод на престъпната драма " Дяволското гърло " ще забележим на 28.02 в 22:00 ч., а на 1 март в 20:00 ч. престъпната комедия " Господин Х и морето " ще направи своя дебют в ефира на NOVA. Веднага по-късно, в първия ден на месец март програмата продължава с " Кошмари в кухнята " от 21:00 ч. и " Съдби на кръстопът " от 22:00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР