След рекордното издание на Whiskey Fest Sofia през изминалата година,

...
След рекордното издание на Whiskey Fest Sofia през изминалата година,
Коментари Харесай

Уиски фест в София в края на октомври

След рекордното издание на Whiskey Fest Sofia през миналата година, когато над 3500 индивида дегустираха кехлибарената напитка, идва време и за десетото юбилейно издание на най-голямото и влиятелно събитие за ценители на уиски в Централна и Източна Европа. Whiskey Fest Sofia 2023 ще се организира от 27 до 29 октомври във към този момент добре познатата територия на Sofia Event Center с присъединяване на марки от над 15 страни.

Ще бъдат показани над 250 типа уиски от целия свят и превъзходна селекция от коняк и ром, а по-запалените почитатели ще могат да се запишат на един от десетките майсторски класове, водени от интернационалните топ експерти.



„ Миналата година беше извънредно значима за нас, тъй като успяхме да върнем фестивала след двете години на пандемия и сме извънредно щастливи, че освен го върнахме, а успяхме да създадем най-успешното издание досега, за което би трябвало да благодарим на всички гости. Тази година летвата е вдигната високо и нашата цел е да продължим да надграждаме и хората да намират по нещо ново за себе си при всяко последващо издание “, споделя Младен Василев, уредник на Whiskey Fest Sofia 2023.

На събитието ще се позволяват единствено лица над 18 години. Присъствието на деца с компаньон няма да е разрешено. Whiskey Fest Sofia приканва да се употребява отговорно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР