След редица снимки и видеа от тестовете на новото BMW

...
След редица снимки и видеа от тестовете на новото BMW
Коментари Харесай

Електрическата 7 Series пристига през април с огромни „бъбреци“

След редица фотоси и видеа от тестванията на новото BMW i7, не щеш ли от компанията споделиха повече за дебюта на електрическата лимузина и част от характерностите ѝ. Германците потвърдиха, че премиерата ще се състои през април по едно и също време в Ню Йорк, Мюнхен и Пекин. Все още не е разгласен точна дата, само че не е изключено тя да съвпадне с началото на ревюто в Ню Йорк на 15 април.
`Електрическата

От това което знаем досега, BMW i7 ще се задвижва от двумоторен тракт с мощ от 610 конски сили в състезателен режим и оптимален въртящ миг 1100 нютон метра. От компанията към момента не удостоверяват нищо съответно за задвижването, само че загатват само, че мощността ще е над 600 конски сили.Очаква се i7 да предлага пробег от към 600 километра с едно зареждане, само че още веднъж информацията към момента не е доказана от BMW.
`Електрическата

По отношение на дизайна, можем да забележим, че предната решетка още веднъж е с големи размери, а тънки дневни светлини са съчетани със светеща рамка към нея. Основните светлини са отделени под дневните, дизайн който дебютира с концепта XM и най-вероятно ще продължи да е съществена наклонност в новите модели на марката в идващите години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР