След редица снимки и видеа, които разкриха по-голямата част от

...
След редица снимки и видеа, които разкриха по-голямата част от
Коментари Харесай

Hyundai представи най-мощнатa Коna

След редица фотоси и видеа, които разкриха по-голямата част от най-мощната Kona, не щеш ли от Hyundai към този момент демонстрираха N версията на дребния кросоувър. Очаквано тя е основана на последното потомство, което дебютира преди няколко месеца, като въпреки всичко показва някои промени.



Външно може да познаете Kona N по променената предна ризница, която разполага с друга решетка и спойлери с червени акценти в долната част. Задницата следва същата визия и още веднъж можем да намерим дифузьор с червени акценти, огромни ауспуси и триъгълен стоп в горната част на багажника.



Очаквано джантите също са по-големи и с друг дизайн от общоприетите за модела, като с изключение на за хубост, това оказва помощ и за побирането на по-големите спирачки, които идват общоприетоо при Kona N. Диференциал с лимитирано превъртане и променено окачване също са характерни допълнения единствено за най-мощната версия.



Различен волан е една от измененията в интериора, като дружно с него виждаме още брандирани N седалки, както и алуминиеви педали. Сини бутони за превключване на режимите също са налични, като много припомнят на тези при M моделите на BMW.



Под капака можем да открием 2.0-литров бензинов мотор с оптималната мощ от 280 конски сили, a за къс миг тя може да доближи до 290 конски сили. Максималният въртящ миг от 392 нютон метра се предава единствено към предните колела посредством автоматизирана трансмисия с 8 предавки, за която ви разказахме преди няколко седмици. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава тъкмо 5.5 секунди, а оптималната скорост е 240км/ч.



От корейската марка към момента не са прецизирали по кое време моделът ще влезе в продажба, нито пък каква ще бъде цената му, само че сигурно ще забележим няколко хиляди нарастване спрямо елементарния модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР