След речта на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
След речта на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

След речта на Байдън: Китай заяви, че ще защитава с твърдост интересите си


След речта на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в " За положението на съюза " Китай съобщи, че ще пази с неотстъпчивост ползите си, съобщи Франс прес, като се базира на говорителка на китайското външно министерство.

В същото време Пекин прикани Вашингтон да не възприема китайско-американските връзки единствено като конфликтни.

" Ние ще пазиме с неотстъпчивост суверенитета, сигурността, ползите и развиването на Китай ", само че призоваваме Вашингтон да " работи с нас, с цел да насочим двустранните връзки по пътя към здравословното и устойчиво развиване ", съобщи говорителката на китайското министерство Мао Нин, написа Българска телеграфна агенция.

В речта си " За положението на съюза " президентът Байдън сподели, че Съединени американски щати ще се пазят, в случай че Китай заплаши суверенитета им, съобщи ДПА.

Наред с това американският водач посочи, че Вашингтон е подготвен да си сътрудничи с Пекин по въпроси, които са от интерес на Съединени американски щати, и в името на богатството на света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР