След развода си през юли 2023 г. със Сам Асгари,

...
След развода си през юли 2023 г. със Сам Асгари,
Коментари Харесай

Твърди се, че Бритни Спиърс „се върна при престъпния си бивш приятел“ след развода

След развода си през юли 2023 година със Сам Асгари, Бритни Спиърс се впусна в нова връзка с някогашната си икономка Пол Ричард Солиз.

Светът беше нащрек, когато беше разкрито престъпното минало на Пол, в това число обявена присъда за владеене на огнестрелно оръжие от 2020 година Съобщава се, че Бритни не е знаела за престъпното му минало, само че даже и с новата информация, източниците споделят, че той „ към момента е на фотографията “.

Твърди се, че Бритни и Пол прекарват много нощи всяка седмица дружно, само че се твърди, че поп звездата желае повече. Източник твърди пред UsWeekly: „ Тя не харесва, когато той си потегля. [Бритни] счита, че заслужава повече внимание, само че той би трябвало да бъде там за децата си. ”

Присъединете се към SMS новинарската услуга на Mirror, с цел да получавате най-важните вести напряко на телефона си. Кликнете, с цел да се абонирате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джъстин Тимбърлейк възнамерява разкриващ всичко ефирен документален филм на фона на страховете, че новият албум ще с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР