След развода с Александра Богданска Лудият репортер определено се е

...
След развода с Александра Богданска Лудият репортер определено се е
Коментари Харесай

Сърцето му при Алекс, тялото далеч! Петканов избяга през 9 п...

След развода с Александра Богданска Лудият кореспондент несъмнено се е взел в ръце и е почнал да живее по метода, който постоянно е желал. След изповедите и на двамата за повода за раздялата Даниел Петканов показа, че се е чувствал подтиснат от моделката по някакъв метод и не е имал мотивацията да прави това, което същински желае, защото тя е била прекомерно деятелен и ангажиран човек.

Дани се трансформира в една същинска фитнес машина, закупи дълго чаканите мускули. По всичко проличава, че той желае още по-упорито да продължава с смяната и е доста горделив от постигнатите до този миг резултати. Явно към този момент в тази тенденция се въртят неговите ползи и обществените мрежи остават все по-назад.

На фона на всички други родни звезди, които са в Лондон, на Малдивите и Бахамите, Петканов хвана към  Киргизстан - и още по-конкретно в мощната планинска система Тяншан. В сторита Даниел показа видеа и фотоси от цялото преживяване. 3560 м надморска височина, преспи сняг, мраз, 6 часа и половина със аероплан, 10 часа с джип - всичко това му е коствало да стигне до базов лагер 1, а до базов лагер 2 се е движил 6 часа и половина на коне през пресечената планинска верига. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР