След развод или раздяла, особено ако връзката е била дълга,

...
След развод или раздяла, особено ако връзката е била дълга,
Коментари Харесай

Съвети за срещите след раздяла или развод

След бракоразвод или разлъка, изключително в случай че връзката е била дълга, евентуално ви се коства, че няма да откриете любовта още веднъж. Това въобще не е правилно. Колкото и мъчително да сте минали през тестването на раздялата, има няколко метода, по които да се справите още веднъж със срещите и да откриете любовта в лицето на различен човек. Не се отчайвайте, а вижте по какъв начин да излизате още веднъж по срещи и то по верния метод.

Уверете се, че сте подготвени
Много постоянно хората вършат грешката да се впускат във връзки, единствено с цел да не помнят по-бързо някогашните си. Това може едвам помогне, толкоз и да навреди. Ако не сте изцяло подготвени за същинска пълноценна връзка е по-добре да си дадете време да преживеете раздялата и да се отърсите от предишното. Трябва да сте изцяло сигурни, че сте претърпели раздялата, с цел да започнете изначало с излизането по срещи.

Бъдете наясно с грешките от предишното и поуките от тях
Онези, които не схващат предишното и историята си са обречени да позволяват едни и същи неточности в бъдещето. Започнете това и се пробвайте да научавате уроците си, колкото и тежки да са били те. Важно е да не обвинявате единствено колегата си за неуспеха на връзката ви, само че и да откривате вашите лични неточности. Само по този начин ще съумеете да се надградите като персона и да изградите нова по-добра връзка от предходните.

Простете на някогашния и на себе си
Няма да ви е елементарно да продължите напред, в случай че не сте се отърсили от предишното. Недейте да таите ненавист. Не дълбайте прекомерно дълго и надълбоко в това, което сте си предизвикали. Простете на себе си и на някогашния си, и не поглеждайте повече обратно.

Не излизайте по срещи като младеж
Ако сте завършили дългогодишна връзка, която е почнала в двайсетте ви години да вземем за пример, няма да е редно да се държите още веднъж по оня метод в сегашното. Може да ви се коства, че сте не запомнили по какъв начин се прави, само че не е по този начин – вие просто сте по-зрял човек, който няма потребност да си спомня по какъв начин се върви по срещи по оня метод, а би трябвало да откриете новия по-адекватен метод към търсенето на любовта.

Не забавяйте прекомерно обвързването, само че и не го пришпорвайте
Ако сте разкрили човек, с който се чувствате добре и който изпитва същото към вас, не протакайте нещата прекомерно дълго, само че и не се впускайте в обвързването през цялото време. Търсете салдото и не правете недомислени избори.

Не се оплаквайте от някогашния си
Едно от нещата, които вършат най-лошо усещане на актуалните сътрудници е злобното говорене и недоволство от някогашния. Това би могло да се одобри от колегата ви неправилно, да вземем за пример, че не сте не запомнили и превъзмогнали някогашния си, че сте отмъстителен човек, че излизате с него единствено с цел да забравите някогашния и още сходни сюжети. Бъдете умерени и не показвайте крайни страсти във връзка с предишното си.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР