След разточителния годеж в Етрополе през пролетта, Софи Маринова най-после

...
След разточителния годеж в Етрополе през пролетта, Софи Маринова най-после
Коментари Харесай

Софи Маринова призна за разтрогнатия годеж

След разточителния годеж в Етрополе напролет, Софи Маринова най-сетне призна, че няма да дами сина си Лоренцо за обичаната му Мария. Преди 5-6 месеца двамата младежи размислили и се разделили. Певицата обаче настойчиво отбягваше тематиката през цялото това време.

 

Преди няколко дни, Софи въпреки всичко се реши на коментар и го направи в изявление за предаването „ На кафе “ по Нова тв. Там тя изясни, че не се меси в връзките на младите и не се пробва да ги разубеждава. Лоренцо декларирал, че още се усеща прекомерно дребен, че да се ангажира със семейство. Едва ли Софи е изпаднала във екстаз по-късно самопризнание, поради обилното празненство, което подвигна за годежа му. Неслучайно бе съпоставено с дребна женитба, защото с изключение на почерпката за гостите, имаше и оркестър. Всички ритуали бяха спазени като кулминационната точка бе алегорично развяване на бял чаршаф.

 

Ромският славей даже се погрижи за шармантните тоалети на бъдещата си снаха. Въпреки цялото усърдие, Софи въпреки всичко приела решението на сина си да не се дами към момента. Единственото, което звездата желае, е синът й да бъде благополучен и ще одобри всяка, която избере.

 

Откакто приключи, Лоренцо неколкократно променяше желанията си във връзка с специалността, на която да се посвети. Първо искаше да става служител на реда, по-късно да учи за артист в Съединени американски щати, а най-после навлезе в музикалния бизнес, където обаче не се задържа дълго. Тези дни Софи посочи, че синът й желае да се завърне още веднъж на пазара като щял да пее рап.

Инфо: Уикенд

Тагове: Софи Маринова Лоренцо разтрогване годеж Мария Нова тв „ На кафе “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР