След разочароващия финал на последния сезон на Game of Thrones

...
След разочароващия финал на последния сезон на Game of Thrones
Коментари Харесай

Създателите на Game of Thrones ни пренасят в Китай

След разочароващия край на последния сезон на Game of Thrones упованията към основателите му Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс са противоречиви. Едни чакат дуото да опита да компенсира недоволството на почитателите си, а други чакат подозрително качество на идващите им планове.
 The Three-Body Problem,
Най-после детайлности за новия сериал на основателите на Game of Thrones

Очакваме с неспокойствие

Силно се надяваме вторите да не са прави, тъй като Бениоф и Уайс са се захванали с в действителност амбициозна задача - превръщането в сериал на трилогията " Земното минало " на китайския фантазьор Лиу Цъсин. Първата й част се назовава " Трите тела ".

В историята му се преплита Културната гражданска война в родината му от 60-те години на предишния век, скришен боен план, нашественици от непозната вселена, настроени враждебно към земното население.

Този огромен свят би трябвало да забележим в 3 Body Problem и добиваме известна визия за това какво ни чака от тийзъра, който излезе преди часове. Едно е несъмнено - образните резултати са много по-главозамайващи от тези в Game of Thrones.

Затова пък ще забележим някои познати лица от сериала по Дж. Р. Р. Мартин като Джон Брадли, Лиъм Кънингам и Джонатан Прайс. Участват още Ейса Гонсалес, Джес Хонг, Саамер Усмани, Розалинд Чао.

Премиерата на 3 Body Problem се чака през януари 2024 година по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР