След разочарованието на турнира в Маями, където отпадна още след

...
След разочарованието на турнира в Маями, където отпадна още след
Коментари Харесай

След провала: Федерер няма да играе повече до юни

След разочарованието на шампионата в Маями, където отпадна още след първата си борба, Роджър Федерер разгласи още една вест, която по никакъв начин не се хареса на почитателите му. Той няма да играе в шампионати най-малко доникъде на юни.

Маестрото пропуща за втора поредна година целия сезон на клей, като в това число няма да се подвизава на втория за сезона шампионат от Големия шлем - Ролан Гарос. Той ще е на линия едвам за старта на борбите на трева.

"Реших да не играя на сезона на клей, това включва и Ролан Гарос ", разгласи швейцарският тенисист след отпадането от Танаси Кокинакис на Мастърса в Маями. Тази загуба му коства и първото място в ранглистата, а това го разочарова още повече.

"Напълно заслужавам да изгубя позицията си след този ужасяващ мач, който изиграх. Чувствам се в действителност извънредно, нямам пояснение ", показа Федерер незабавно след борбата и продължи с разбора на представянето си.

"Чувствах, че всякога, когато имах късмет да трансформира развиването на мача в своя изгода, правех нещо едва, взимах постоянно неверното решение в тези случаи. Много е разочароващо, нямам никаква визия за какво не демонстрирах равнището, което бях толкоз удовлетворен да показвам в предходните си мачове от сезона ", съобщи Федерер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР